• image
  • image
  • image
  • image

       

Hallon och kokospaj

100 gram smör

1½ dl kokosmjöl

2 äggulor

Blanda ihop till en deg och tryck ut den i en pajform. Grädda ca 10 min på 200 grader i nedredelen av ugnen.

 

2 äggvitor

1½ dl kokosflingor

Vispa äggvitorna hårt och blanda ner kokosflingorna.

 

400 gram hallon

2 tsk agavesirap

Fördela hallonen i den förgräddade pajbotten och ringla agavesirapen jämt över. Bre kokos och äggviteblandningen över hallonen. Grädda ca 20-25 minuter (eller tills den fått fin färg) på 200 grader i nedredelen av ugnen.

Servera gärna med vispad grädde med lite vaniljpulver i.

 

 
Kontakt

Maili Kärki / Hälsokraft
Stortorget 131, Täby
Tel. 070 - 436 95 48
E-post: karma62@outlook.com